verzuim

Verzuim kost u al gauw 200 euro per dag!.

Mijn verzuimmethode is anders dan de traditionele verzuimbegeleiding, met respect voor werknemers en werkgevers.

Via actieve verzuimbegeleiding en -beheersing helpen ik u het ziekteverzuim te verlagen én laag te houden. Dat begint met het achterhalen van de oorzaak van het verzuim. Daarbij kijk ik niet alleen naar de werksituatie en -omstandigheden, maar ook naar de privésituatie, gezondheid en energie en kennis en vaardigheden  van de desbetreffende medewerker.  Door rekening te houden met alle componenten die invloed hebben op iemands gezondheid, zorg ik ervoor dat uw medewerkers weer snel en blijvend aan het werk kunnen.  Bij mij draait het om de persoonlijke aandacht en begeleiding.

Preventief

U kunt de kosten van verzuim laag houden door actief aan de slag te gaan met preventie. Hier zijn verschillende mogelijkheden voor. Door samenwerking met diverse professionals en een arbeidsrevalidatiecentrum kan ik samen met u kijken wat voor uw organisatie het beste past.

U bepaalt in welke mate u ondersteund wilt worden bij de verzuimbegeleiding. Bovendien houdt u zelf de regie over het reïntegratietraject.

Voor welke aanpak u ook kiest: ik kijk altijd naar de mens als geheel en streef naar een gezonde balans tussen werk en privé.

Maak een afspraak via info@spectocura.nl of 06-40210366